Bumerang - Yazarkafe

8 Aralık 2014 Pazartesi

Ossion SPA Ürün Tanıtımı **



Merhaba arkadaşlar :)
Bugün yine sizlere kullanmakta olduğum bir cilt bakım ürünü hakkında bilgi vermek istiyorum.Bu ürünü halen kullanmaktayım ve gerçekten hem ucuz hemde kullanışlı bi ürün. Erkekler icin birebir cok etkili yüz bakım ürünü olduğunu söyleyebilirim.
  Ürünümün adı Ossion Spa diye bir üründür.Kullanımı için ne söyleyebilirim Ben duştan cıktığımda ve traş sonrasında kullanıyorum çünkü cildin kuru olduğu zamanlar bu zamanlar diye düşünüyorum.Etkilerinden bahsedecek olursam eğer cilde nem veriyor siyah noktalar cilt lekelerine karşın azda olsa bir etkisini gördüm açıkçası yalan söylememek gerekir.
 Ürün hakkında biraz bilgi veriyim;
 Ossion Spa Okaliptüslü yüz scrubı porları derinlemesine temizleyerek tazelenmiş ve diri bir cilt dokusu oluşturan hassas bir formüle sahiptir. İçeriğindeki çift etkili Mikro topçuklardan mentol parçacıkları yağı, kiri ve porları tıkayan ölü deri hücrelerini uzaklaştırırken patlayan E vitamini topçukları ise cildi nemlendirir. Kan dolaşımını hızlandırarak cildin elastikiyetini artırır. Bu açıklama kutusunun üzerinde yazan açıklama bu. Benim kendim kullanıp size yapacağım acıklama ise;
  Yüz bölgesine sürülen alanlarda yanma yapıyor bu yüzü ferahlatıyor ayrıca kokusu mükemmel mentol kokusunu sevenler için harika bir ürün diyebilirim. Yüzümde az da olsa lekeler vardı devamlı kullanım sonrasında geçtiğini farkettim belki de bunun etkisi yoktur bilmiyorum fakat bu kremi kullandıktan sonra bu olaylar geliştiği için bu kremin bunu onlediğini söyliyebilirim.

    Kremin iyi yönleri ve kötü yönlerinden bahsedelim birazda;
 İyi yönleri: Kokusu harika Mentol içermekte bayılırım mentol kokusuna. yüzümü nemlendirdi mi evet gayet yumuşacık oldu. Parlaklık katıyor bunuda söyliyebilirim cildinize ışık etkisiyle kullandığınızda sizde farkına varabilirsiniz.
 Kötü yönleri : Kötü yönünü açıkcası görmedim yanma yapıyor onun haricinde yüzümden cıkarırken biraz zorlanıyorum diyebilirim. Yapışkan bir özelliğe sahip gibi kutusunda cıvık duruyor bu neden olabilir.
   Denemenizi Tavsiye ederim ben beğendim umarım sizlerde beğenirsiniz Sevgilerle... 

1 yorum:

Ziyaretçi Not Defteri

Ziyaretçi Defteri yükleniyor...